Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Marţi, 8 ianuarie va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe 11 străzi din Timişoara

- Advertisement -

E.ON Gaz Distribuţie a fMarţi, 8 ianuarie va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe 11 străzi din Timişoara 1inalizat un important proiect de investiţii care constă în înlocuirea de conducte şi branşamente, în lungime de peste 5 kilometri cu conducte şi branşamente noi din polietilenă, pe 11 străzi din zona Steaua. Investiţia, în valoare de aproximativ 1,5 milioane de lei, asigură îmbunătăţirea parametrilor de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă.

Pentru cuplarea unui tronson din noile conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de marţi, 8 ianuarie, începând cu ora 09.00, pe străzile Bujorilor, Fratelia, Arhitect Victor Vlad, Nicolae Boboc, Steaua, Eternităţii, Intrarea Florilor, Martir Herman Sporer, Bârsei, Secerii şi Titus Mureşan.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 20.00.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore