Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentMarţi, 8 ianuarie va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe 11...

Marţi, 8 ianuarie va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe 11 străzi din Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat un important proiect de investiţii care constă în înlocuirea de conducte şi branşamente, în lungime de peste 5 kilometri cu conducte şi branşamente noi din polietilenă, pe 11 străzi din zona Steaua. Investiţia, în valoare de aproximativ 1,5 milioane de lei, asigură îmbunătăţirea parametrilor de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă.

Pentru cuplarea unui tronson din noile conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de marţi, 8 ianuarie, începând cu ora 09.00, pe străzile Bujorilor, Fratelia, Arhitect Victor Vlad, Nicolae Boboc, Steaua, Eternităţii, Intrarea Florilor, Martir Herman Sporer, Bârsei, Secerii şi Titus Mureşan.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare