Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Şoferii timişeni au ignorat controalele rutiere! Vezi aici cu ce s-au ales

- Advertisement -

Deşi au fost anunţaţi cu privire la controlele rutiere, şoferii timişeni au ignorat acest lucru, majoritatea dintre ei călcând pedala de acceleraţie prea tare.

În perioada 04-06 ianuarie ,poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Poliţiştii, au întocmit 9 dosare penale, conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care se deplasau cu autoturisme neînmatriculate pe drumurile publice sau care nu posedau permise de conducere.

Au fost aplicate 418 sancţiuni contravenţionale, dintre care 218 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 65 pentru neutilizarea centurii de siguranţă pe timpul deplasării.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 34 de permise de conducere pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea limitelor legale de viteză sau regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Au fost retrase 15 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defecţiuni tehnice.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea indisciplinei conducătorilor auto, vizând neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor, precum şi impunerea respectării normelor legale privind viteza de deplasare şi depăşirea.

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore