Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentMASCAȚII Jandarmeriei din Timișoara, ”descind” la AccesArt 2015

MASCAȚII Jandarmeriei din Timișoara, ”descind” la AccesArt 2015

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş este partenerul special al evenimentului, într-un mod mai… altfel. La unul din atelierele din cadrul festivalului AccesArt 2015, respectiv la Atelierul de Colaj, vor participa în calitate de invitaţi speciali, o grupă de duri luptători din cadrul IJJ Timişoara.

”Mascaţii”, 16 la număr, vor descinde cu două microbuze în Parcul Botanic din Timişoara, complet echipaţi. Ei vor participa însă la o misiune aparte: nu vor fugi după infractori periculoşi ci vor face colaj, în cadrul unui atelier la care sunt invitaţi să participe toţi timişorenii, sâmbătă de la ora 15:00.

Sub semnul Asimetriilor -tema festivalului în acest an- timp de trei zile, Parcul Botanic se va transforma în atelier, galerie de artă şi sală de concerte. Vor fi susţinute peste 60 de ateliere şi workshop-uri de creaţie artistică, 19 instalaţii, performance-uri şi expoziţii, iar în cele trei seri vor avea loc 9 concerte. Accesul la toate activităţile din cadrul Festivalului AccesArt este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Parcul Botanic va fi în sfârşit iluminat public! Se întâmplă pentru prima dată de la amenajarea sa!

Parcul Botanic din Timișoara, iluminat pentru prima dată! Investiția va fi realizată din fonduri...

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...