Jandarmeria

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş este partenerul special al evenimentului, într-un mod mai… altfel. La unul din atelierele din cadrul festivalului AccesArt 2015, respectiv la Atelierul de Colaj, vor participa în calitate de invitaţi speciali, o grupă de duri luptători din cadrul IJJ Timişoara.

”Mascaţii”, 16 la număr, vor descinde cu două microbuze în Parcul Botanic din Timişoara, complet echipaţi. Ei vor participa însă la o misiune aparte: nu vor fugi după infractori periculoşi ci vor face colaj, în cadrul unui atelier la care sunt invitaţi să participe toţi timişorenii, sâmbătă de la ora 15:00.

Sub semnul Asimetriilor -tema festivalului în acest an- timp de trei zile, Parcul Botanic se va transforma în atelier, galerie de artă şi sală de concerte. Vor fi susţinute peste 60 de ateliere şi workshop-uri de creaţie artistică, 19 instalaţii, performance-uri şi expoziţii, iar în cele trei seri vor avea loc 9 concerte. Accesul la toate activităţile din cadrul Festivalului AccesArt este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here