Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMașină distrusă de flăcări, la Ghiroda

Mașină distrusă de flăcări, la Ghiroda

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Incident la Ghiroda, joi dimineață. Un timișean s-a trezit că mașina sa a fost cuprinsă de flăcări în timp ce era parcată în curtea casei.

Pompierii au fost solicitați să intervină, joi dimineață, pe strada Lemnari din Ghiroda, la numărul 5, după ce o mașină a luat foc. Proprietarul autovehiculului spune că a mers la alimentară să facă cumpărături, iar apoi a parcat mașina în curtea proprie. La scurt timp după aceasta, a constatat că s-a aprins becul ce semnalizează o eroare la motor, iar autoturismul a fost cuprins de flăcări.

Bărbatul a împins mașina din curte, pe stradă, pentru a preveni ca flăcările să cuprindă casa și a chemat pompierii. Echipajele ISU Banat au ajuns la scurt timp de la solicitare și au stins flăcările. Din păcate, mașina a fost grav avariată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare