Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Meciul stelelor baschetului masculin românesc va avea loc la Craiova

- Advertisement -

Federaţia Română de Baschet a decis că tradiţionalul spectacol al vedetelor din Liga Naţională de Baschet Masculin – „All Star Game 2013” să se desfăşoare în această primăvară în cea mai mare sală de sport din România, respectiv în Sala Polivalenta din Craiova, care a fost inaugurata recent şi are o capacitate de 4.200 de locuri.

All Star Game 2013 în Bănie

În această după-amiază, în urma discuţiilor care au avut loc la Primăria Municipiului Craiova, la care au participat primarul municipiului, Lia Olguta Vasilescu, managerul general al FR Baschet, Horia Păun, şi secretarul de stat din MTS, Carmen Tocala, precedate de o conferinţă de presă, a fost făcut anunţul: “All Star Game 2013 va avea loc la Craiova!”
Managerul general al FRB a ţinut să sublinieze că, “în Craiova există o mare dorinţă a comunităţii pentru sport”, iar acest spectacol baschetbalistic “va fi primul eveniment sportiv de anvergură găzduit de nouă Sală Polivalenta”.
“Apariţia acestei săli a însemnat enorm şi, pentru că am văzut această sală arhiplină la jocurile de baschet, am dorit ca în acest an să aducem tradiţionalul eveniment All Star Game aici, la Craiova. Am luat legătura cu reprezentanţii Sport Club Municipal Craiova şi echipa de baschet a fost foarte fericită să organizăm împreună acest spectacol de anvergură. Evenimentul nu se putea desfăşura fără sprijinul Primăriei, unde am găsit foarte multă deschidere. Astfel, vă anunţăm oficial că în dată de 18 martie, All Star Game 2013 se va desfăşura la Craiova”, a subliniat Horia Păun.

Votul publicului pentru All Star Game

Ca la fiecare din ultimele ediţii ale All Star Game, cu o lună înaintea derulării “All Star Game 2013”, pe site-ul FRB va fi pus un program de vot, unde fanii baschetului, şi nu numai, vor putea selecţiona favoriţii. Conform tradiţiei, pentru desemnarea celor două loturi de sportivi care vor face spectacol în Sala Polivalenta din Craiova, dar şi a celor două staff-uri tehnice, va fi luat în consideraţie atât votul publicului (în procent de 40%), cât şi cel al jurnaliştilor (în procent de 30%) şi al specialiştilor din cadrul Departamentul Tehnic al FRB (în procent de 30%).

Show interactiv, concursuri de slam-dunk şi multe surprize

Potrivit managerului general al FRB, în cadrul evenimentului din acest an se vor reuni cei mai valoroşi jucători din LNBM, atât străini cât şi romani, care se vor confrunta pe parchetul Sălii Polivalente. Ca şi la ediţiile precedente, nici în acest an nu vor fi omise concursurile interactive cu publicul, dar nici deja celebrele concursuri de aruncări de la mare distanţă şi mult aşteptatul “Slam-dunk contest”, în care fanii vor vota câştigătorul. “Vor fi momente foarte frumoase de-a lungul acestui meci demonstrativ. Va fi un spectacol baschetbalistic din care nu vor lipsi concursurile de aruncări de 3 puncte, slam-dunk, precum şi concursuri interactive cu publicul craiovean”, a mai menţionat Horia Păun în cadrul conferinţei de presă.

Eveniment cu scopuri caritabile

Totodată, după “All Star Game 2013” va avea loc şi o gală cu scopuri caritabile. “Dorim să strângem nişte fonduri, care să ajungă la un spital de copii ori la un azil de bătrâni. Împreună cu Primăria Municipiului Craiova vom defini în zilele următoare unde este nevoie să ne implicăm şi să oferim un sprijin financiar, aşa cum am făcut-o şi la Tg. Mureş, Oradea, Timişoara, Satu Mare, Alba Iulia sau Dej, la ediţiile anterioare ale All Star Game”.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore