Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

In memoriam Caius Bălteanu, In memoriam Kebs

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer acoperit de nori
4 ° C
4.1 °
3.9 °
92 %
4.6kmh
100 %
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °
Dum
8 °

Caius Bălteanu s-a născut la Reşiţa. Era purtător de un suflet cald, probabil cel mai cald dintre câte mi-a fost dat să întâlnesc.Avea o inimă mare în care am fi încăput toţi, însă păstra un loc special „amenajat” pentru familie şi apropiaţi.

Au trecut 24 de luni. 24 de luni de beri băute în cinstea lui, 24 de luni de discuţii, 24 de luni de amintiri nostalgice.Au trecut 24 de luni de stări apăsătoare, 24 de luni de neputinţă.

Era student la Universitatea de Politehnică, secţia Construcţii. Se bucura de anii de tinereţe, de studenţie.Râdea mult, râdea des.

Au trecut 104 de săptămâni.104 de săptămâni care ar fi putut decurge diferit,104 de săptămâni de vizite la cimitir, 104 de săptămâni de lacrimi. Au trecut 104 de săptămâni de coşmaruri, 104 de săptămâni de dor.

Era un artist stradal, practica graffiti sub pesudonimul Kebs. Îşi dădea silinţa să facă o diferenţă, ar fi întins o mâna indiferent indiferent de persoană, ar fi ajutat după posibilităţi, cu un sfat, cu un zâmbet.

Au trecut 730 de zile. 730 de zile de înjurături şi blesteme, 730 de zile presărate de depresii.Au trecut 730 de zile de acceptare a situaţie, 730 de zile de flashback-uri, 730 de zile de postări pe facebook.

Astăzi, ar fi cinstit pe toţi cu ocazia celor 22 de primăveri ce le-ar fi împlinit, în aşteptarea entuziasmată a celei de a 23a. Astăzi, însă, va fi cinstit, cu promisiunea că va rămâne pe veci în sufletele celor apropiaţi.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare