Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zidurile vor prinde viaţă sub ochii timişorenilor, chiar în centrul Timişoarei

- Advertisement -

Institutul pentru Relații Externe (ifa) organizează în colaborare cu Liceul Nikolaus Lenau şi Liceul Adam Müller Guttenbrunn un eveniment de artă stradală graffiti. Trecătorii vor putea asista la procesul de creeare, chiar în centrul Timişoarei. Manifestarea se va desfăşura pe data de 14 mai, începând cu orele 15:00, pe strada Regimentul 5 Vânători.

Lucrările vor fi realizate de elevi şi inspirate de renumitul pictor, grafician şi artist german, Sigmar Polke, iar produsele finale vor face parte dintr-o expoziţie mobilă deschisă publicului larg din Arad şi Timişoara. În oraşul de pe Bega există, în prezent, peste 900 de clădiri asupra cărora artiştii stradali şi-au pus amprentă şi, totodată, fost primul din România ce a organizat în anul 2011 Festivalul Internațional de Street-Art la care s-a bucurat de participarea a 73 de artiști (4 elvețieni, 3 germani și 66 de români) ce au creeat peste 100 de lucrări.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore