Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zidurile vor prinde viaţă sub ochii timişorenilor, chiar în centrul Timişoarei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Institutul pentru Relații Externe (ifa) organizează în colaborare cu Liceul Nikolaus Lenau şi Liceul Adam Müller Guttenbrunn un eveniment de artă stradală graffiti. Trecătorii vor putea asista la procesul de creeare, chiar în centrul Timişoarei. Manifestarea se va desfăşura pe data de 14 mai, începând cu orele 15:00, pe strada Regimentul 5 Vânători.

Lucrările vor fi realizate de elevi şi inspirate de renumitul pictor, grafician şi artist german, Sigmar Polke, iar produsele finale vor face parte dintr-o expoziţie mobilă deschisă publicului larg din Arad şi Timişoara. În oraşul de pe Bega există, în prezent, peste 900 de clădiri asupra cărora artiştii stradali şi-au pus amprentă şi, totodată, fost primul din România ce a organizat în anul 2011 Festivalul Internațional de Street-Art la care s-a bucurat de participarea a 73 de artiști (4 elvețieni, 3 germani și 66 de români) ce au creeat peste 100 de lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare