Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalVicepremierul rus Rogozin, după ce i s-a închis spaţiul aerian românesc: "Data...

Vicepremierul rus Rogozin, după ce i s-a închis spaţiul aerian românesc: „Data viitoare voi zbura la bordul unui bombardier Tu-160”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă săptămâna precedentă premierul român Victor Viorel Ponta spunea, aflat în vizită la Fabrica de Avioane din Craiova, că: “deşi ne paşte un război, vestea bună este că veţi avea comenzi”, astăzi, un alt imbecil al sferei politice îşi depăşeşte atribuţiile în exprimare, de data aceasta, omul făcând parte din cealaltă „tabără”. Discutăm despre nimeni-altul decât Dmitri Rogozin, vicepremierul rus.

„La solicitarea Statelor Unite, România şi-a închis spaţiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite să trec”, afirmă vicepremierul rus într-un mesaj postat sâmbătă pe Twitter.

Rogozin încearcă să plece înapoi în Rusia din Transnistria, unde a participat vineri la ceremonii cu ocazia Zilei Victoriei, la Moscova. „Data viitoare voi zbura la bordul unui (bombardier strategic de tip) Tu-160”, afirmă Rogozin, subliniind că sancţiunile nu-l vor determina să-şi anuleze viitoare vizite la Tiraspol, capitala regiunii separatiste moldovene Transnistria.

De asemenea, în ultima sa postare pe Facebook, vicepremierul rus afirmă că „România i-a închis spaţiul aerian în legătură cu sancţiuni impuse de către Uniunea Europeană”, potrivit Itar-Tass, scrie Mediafax.

Şi uite-aşa se joacă oamenii politici cu nişte cuvinte la consecinţele cărora nici măcar nu se gândesc. Şi ne mai mirăm că nu le pasă de milioanele de oameni pe care îi conduc…

foto:elldor.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare