Mii-de-țigări-de-CONTRABANDĂ-descoperite-de-Jandarmii-Grupării-Mobile-din-Timişoara-2

Vineri, 17 aprilie 2015, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile, în zona pieţei George Coşbuc din municipiul Lugoj, ne-a informat purtătorul de cuvânt al instituției.

”Cu această ocazie, a fost depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani care avea asupra lui, produse de contrabandă. Captura ridicată de jandarmii timişoreni, constă în peste 550 de pachete de ţigări, diferite mărci, netimbrate sau marcate cu timbru necorespunzător, precum şi 6 kilograme de cafea” ne-a explicat Nicolae Bocâncă, ofițerul de presă al Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” din Timișoara.

Întreaga marfă a fost ridicată de jandarmi pentru a fi confiscată, aceasta fiind predată lucrătorilor Direcţiei Regionale Vamale Timişoara. Bărbatul asupra căruia s-au descoperit țigările de contrabandă a fost condus la sediul unităţii de jandarmi unde au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă. Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat faptul că G.C.M. era sub control judiciar, măsură preventivă dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj pentru o faptă similară în localitatea Caransebeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.