Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriLa Timișoara se DESCOMPUN mașinile firmelor de CURIERAT, în mijlocul drumului! Banii...

La Timișoara se DESCOMPUN mașinile firmelor de CURIERAT, în mijlocul drumului! Banii vorbesc FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Parcul auto din România suferă la toate capitolele. Mașinile vechi înmatriculate în țara noastră, fie că au proprietarii înregistrați în România, fie în Bulgaria (cum ”se poartă”) sunt un real pericol pentru trafic, pentru șoferii angrenați în acest ”joc” și chiar pentru pietoni. Un astfel de caz s-a dovedit a fi cel petrecut în urmă cu câteva ore în intersecția de la Piața Badea Cârțan din Timișoara.

Șoferul unui microbuz ce aparține firmei Urgent Curier, se afla în coloană la semaforul de pe strada Mihail Kogălniceanu, și a observat că în timp ce înainta, cu o viteză extrem de mică, s-a trezit că partea dreaptă față ”i se apleacă”, așa cum se întâmplă și în cazul ”patronilor” acestor firme, care trimit șoferii să-și facă treaba în ”sicrie” pe patru roți.

Microbuzului, marca Ford, i-a sărit un pivot, ceea ce a dus la ”blocarea” roții de pe partea respectivă, însă, din fericire, automobilul se deplasa cu viteză foarte mică, incidentul nu a avut urmări sau victime colaterale, însă traficul din zonă a fost blocat complet sute de mașini fiind ”reținute” pe străzile din apropiere, evenimentul avâd loc în jurul orei 7:30, când majoritatea participanților la trafic se îndreptau înspre locul de muncă sau spre școală, cu copiii. Tot blocate au rămas și foarte multe tramvaie, care veneau dinspre stația Gara de Est, din cauza mașinilor staționate pe carosabil, într-un cuvânt a fost HAOS!

Vă închipuți dacă pivotul ceda la 50 de km/h, pe vreun bulevard din capitala Banatului, ce se putea întâmpla? Pe unde puteau ajunge ocupanții microbuzului? Dar dacă această mașină rămânea fără roată și ”năvălea” pe trotuare??? Așa cum se vede și din imagini, autoutilitara este extrem de veche și arată jalnic, fiind plină de rugină, iar despre calitatea ”tehnică” nu pomenim, nu de alta, dar știm și noi cum se fac inspecțiile tehnice periodice, de către ”șmecherași”.

Asta denotă faptul că nimeni, începând de la administratorii firmelor de curierat rapid, care folosesc un parc auto extrem de învechit, și până la lucrătorii stațiilor ITP, care dau ”verde” circulației acestor ”dinamite” pe șosele, nu le pasă de faptul că ele pot provoca tragedii pe șosele, banu’ să iasă!

Ar fi interesant de aflat când au efectuat inspectorii RAR ultima verificare a acestor utilitare…

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie...

Soferi, ATENTIE! Traficul din zona centrala a Timisoarei, INCHIS si maine!

Serviciul Transport al Primăriei Municipiului Timișoara (PMT) a anunțat, astăzi, că și mâine este...

Trafic ”redesenat” pe șoseaua care desparte Timișoara de Dumbrăvița

Intersecția străzilor Constructorilor și Pheonix cu Calea Sever Bocu (Lipovei) a fost reconfigurată ca...