Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

La Timișoara se DESCOMPUN mașinile firmelor de CURIERAT, în mijlocul drumului! Banii vorbesc FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Parcul auto din România suferă la toate capitolele. Mașinile vechi înmatriculate în țara noastră, fie că au proprietarii înregistrați în România, fie în Bulgaria (cum ”se poartă”) sunt un real pericol pentru trafic, pentru șoferii angrenați în acest ”joc” și chiar pentru pietoni. Un astfel de caz s-a dovedit a fi cel petrecut în urmă cu câteva ore în intersecția de la Piața Badea Cârțan din Timișoara.

Șoferul unui microbuz ce aparține firmei Urgent Curier, se afla în coloană la semaforul de pe strada Mihail Kogălniceanu, și a observat că în timp ce înainta, cu o viteză extrem de mică, s-a trezit că partea dreaptă față ”i se apleacă”, așa cum se întâmplă și în cazul ”patronilor” acestor firme, care trimit șoferii să-și facă treaba în ”sicrie” pe patru roți.

Microbuzului, marca Ford, i-a sărit un pivot, ceea ce a dus la ”blocarea” roții de pe partea respectivă, însă, din fericire, automobilul se deplasa cu viteză foarte mică, incidentul nu a avut urmări sau victime colaterale, însă traficul din zonă a fost blocat complet sute de mașini fiind ”reținute” pe străzile din apropiere, evenimentul avâd loc în jurul orei 7:30, când majoritatea participanților la trafic se îndreptau înspre locul de muncă sau spre școală, cu copiii. Tot blocate au rămas și foarte multe tramvaie, care veneau dinspre stația Gara de Est, din cauza mașinilor staționate pe carosabil, într-un cuvânt a fost HAOS!

Vă închipuți dacă pivotul ceda la 50 de km/h, pe vreun bulevard din capitala Banatului, ce se putea întâmpla? Pe unde puteau ajunge ocupanții microbuzului? Dar dacă această mașină rămânea fără roată și ”năvălea” pe trotuare??? Așa cum se vede și din imagini, autoutilitara este extrem de veche și arată jalnic, fiind plină de rugină, iar despre calitatea ”tehnică” nu pomenim, nu de alta, dar știm și noi cum se fac inspecțiile tehnice periodice, de către ”șmecherași”.

Asta denotă faptul că nimeni, începând de la administratorii firmelor de curierat rapid, care folosesc un parc auto extrem de învechit, și până la lucrătorii stațiilor ITP, care dau ”verde” circulației acestor ”dinamite” pe șosele, nu le pasă de faptul că ele pot provoca tragedii pe șosele, banu’ să iasă!

Ar fi interesant de aflat când au efectuat inspectorii RAR ultima verificare a acestor utilitare…

[responsive_youtube

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore