Primarul Timișoarei aduce DOVADA necesității ”centurii” rutiere. Ce încearcă să demonstreze Nicolae Robu VIDEO

- Advertisement -

Șoseaua de centură rutieră a Timișoarei nu este o ”fiță”, ci un”must have”, sau altfel spus nu este un lux ci o necesitate. Urgentă chiar! De asta și-au dat seama și autoritățile locale, care fac acum lobby la București pentru includerea acestui drum (Centura de Sud a orașului) în Master Planul General de Transport, document unde nu a fost inclusă din motive necunoscute, pentru perioada rămasă până în anul 2030(!).

Unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai acestei variante a Master Planului întocmit de Ministerul Transporturilor a devenit primarul Timișoarei, Nicolae Robu, cel care a și trimis o scrisoare deschisă primului ministru Victor Ponta pe această temă. În susținerea demersului său, Robu a solicitat ajutorul unui cameraman, care a filmat preț de câteva minute traficul de pe Bulevardul Liviu Rebreanu, actuala ”șosea de centură”, care face legătura între sudul Timișoarei și porțiunea de centură existentă în partea de nord a orașului.

Robu a inițiat și un nou ”sondaj” pe Facebook, acolo unde a postat și filmulețul, edilul-șef încercând să atragă de partea sa cât mai mulți internauți.

”1. Noi, timișorenii, pretindem că Timișoara are nevoie stringentă de centură ocolitoare! Şi nu ne vom lăsa până nu o vom avea!
2. Guvernul Ponta consideră că ea nu se justifică!
3. Pentru cei care încă mai au dubii cine are dreptate şi cine nu: vizualizaţi, vă rog filmuleţul ataşat, care surprinde, cu titlu de exemplu, ce se întâmplă zi de zi, în absenţa Centurii Sud, pe Bd. Liviu Rebreanu din Timişoara!
4. Dacă susţineţi pledoaria mea pentru centură, transmisă Prim Ministrului Victor Ponta, clicuiţi Like. Dacă nu o susţineţi, postaţi textul: sunt de partea Guvernului, consider că n-avem nevoie de centură!” a scris Robu în grupul de Facebook pe care îl administează, dar și pe pagina sa de pe aceeași rețea de socializare.

PS: Dacă tot dorește să creeze un clip cu adevăratul trafic ”greu” care străbate Timișoara, îi propunem edilului să trimită un cameraman care să filmeze fie pe Calea Lugojului, acolo unde se intră în oraș chiar de la ”descărcarea” de pe mini-centura Timișoarei și de pe autostrada A1, sau pe Calea Șagului, unde numărul de TIR-uri și camionae este cu mult mai mare decât pe Bulevardul Liviu Rebreanu, unde traficul greu se ”diluează” datorită faptului că unele vehicule părăsesc orașul pe alte ”căi”.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=a3_y0TzDlFg&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Un ţigan la benzinărie

Un țigan intră într-o benzinărie și-i zice casieriței:” Dă-mi...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img