Mirii pe urmele unor zile de nunta, de la scena la bal

0
957

Sfârşitul de săptămână îi aşteaptă pe viitori miri la târgul de nunţi “Zile de nuntă”. Cei care doresc să îşi unească destinele şi nu s-au hotărât încă cum va fi decorată sala sau cum v-a arăta rochia viitoarei mirese, pot gasi solutii propuse in holul Operei Nationale Timisoara pentru organizarea nuntii lor pana in cele mai mici amanunte.

Aici vor întâlni  pe expozanţii care îşi prezintă produsele şi serviciile, oameni care si-au ales ca vocatie sa vina in intampinarea tinerilor indragostiti cu idei si produse deosebite, care sa faca ziua nuntii lor, cea mai speciala zi din viata. Rochii de mirese, invitaţii şi accesorii, servicii profesionale de bar, oferte de pentru restaurante şi fotografi îi aşteaptă pe cei care s-au hotărât să îşi unească destinele. Manifestarea a ajuns deja la ediţia a V –a, iar în cele trei zile de acţiune se estimeaza ca peste 3500 de vizitatori unici vor fi interesati de tendinte noi in domeniul evenimentelor. Târgul este accesibil pentru public in zilele de sâmbătă şi duminică intre orele 10 si 20.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.