ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mirii pe urmele unor zile de nunta, de la scena la bal

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sfârşitul de săptămână îi aşteaptă pe viitori miri la târgul de nunţi “Zile de nuntă”. Cei care doresc să îşi unească destinele şi nu s-au hotărât încă cum va fi decorată sala sau cum v-a arăta rochia viitoarei mirese, pot gasi solutii propuse in holul Operei Nationale Timisoara pentru organizarea nuntii lor pana in cele mai mici amanunte.

Aici vor întâlni  pe expozanţii care îşi prezintă produsele şi serviciile, oameni care si-au ales ca vocatie sa vina in intampinarea tinerilor indragostiti cu idei si produse deosebite, care sa faca ziua nuntii lor, cea mai speciala zi din viata. Rochii de mirese, invitaţii şi accesorii, servicii profesionale de bar, oferte de pentru restaurante şi fotografi îi aşteaptă pe cei care s-au hotărât să îşi unească destinele. Manifestarea a ajuns deja la ediţia a V –a, iar în cele trei zile de acţiune se estimeaza ca peste 3500 de vizitatori unici vor fi interesati de tendinte noi in domeniul evenimentelor. Târgul este accesibil pentru public in zilele de sâmbătă şi duminică intre orele 10 si 20.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore