Performanta domnului Robu la gimnastica ritmica cu taiere panglici aduce in scena o pagina dedicata pe Facebook

- Advertisement -

Anul nou aduce pentru primarul Timisoarei  o pagina dedicata in mediul virtual. Domnul Nicolae Robu a atins culmile celebrităţii pe Facebook – asta pentru că “fanii” săi i-au făcut o comunitate numită “Robu taie panglica”. Pagina noua din reteaua  de socializare face furori pe internet, fiind modul prin care timisorenii ironizeaza fiecare eveniment pe care edilul sef l-a inaugurat.

Am taiat panglica paginii de Facebook asa ca puteti sa incepeti sa imi dati like. Dau nota 8.5 pentru un like! Taie si tu panglica cu Robu, fa imagini ca sa iti dea note primarul„, e mesajul cu care sunt întâmpinaţi internauţii pe pagina „Robu taie panglica”. Obisnuiti ca primarul Nicolae Robu sa taie “panglica dupa panglica”, timisorenii au creat  pagina pe o retea de socializare, special dedicata acestor evenimente.

Pe aceasta primarul Timişoarei apare tăind celebra panglică de inaugurare la mai multe obiective de renume mondial, precum Sfinxul, Moulin Rouge, Turnul din Pisa ori la evenimente majore, precum Jocurile Olimpice ori lansări de sateliţi. Este drept că noua pagină nu se bucură, cel puţin deocamdată de atât de mulţi fani cu câţi s-a lăudat edilul şef pe celalate trei pagini, asta deocamdată, pentru că Robu a promis că “După ce ne împrietenim, o să le trimit poze şi de la celelate tăieri de panglică, ca să fie în pas cu evenimentele. Va fi acolo o antologie a taierilor de panglici . Chiar apreciez”.

Acesta referindu-se şi la faptul că imaginile prelucrate în photoshop îl arată în aceeaşi ipostază. Totuşi Nicolae Robu a mai precizat că e de părere că cei care au făcut pagina sunt invidioşi pe reuşitele sale.

Ultima isprava la aceasta activitate s-a petrecut la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara. In fostul internat al Liceului MIU, de pe strada Victor Babeș, unde sectia a fost mutată cu ajutorul Primăriei Timișoara pe 28 decembrie 2012 sediul a fost inaugurat de reprezentanții unității medicale și de primarul Nicolae Robu.

Persoanele interesate pot vizita pagina aici : https://www.facebook.com/pages/Robu-taie-panglica/542388889107707

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare