ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mitropolitul Banatului, EMOŢII la ceremonia de Ziua Independenţei. Unde spune că odihnesc ostaşii fără morminte

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Momente emoţionante, astăzi, în Parcul Central, acolo unde oficialităţile s-au strâns pentru a celebrea Ziua Europei şi Ziua Independenţei. Ceremonia a durat aprape o oră, timp în care au avut loc o slujbă, o defilare a cadrelor MAI şi depuneri de coroane la Monumentul Ostaşului Român. Alături de viceprimarul Dan Diaconu, vicepreşedintele CJ Timiş Traian Stancu şi prefectul Mircea Băcală la eveniment a luat parte şi Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan.

„Cred că acestei zile ar trebui să îi acordăm o importanţă mai mare, dacă stăm să ne gândim ce înseamnă să fie un popor independent. De atâtea secole am fost tot sub stăpâniri, tot sub stăpâniri, iată, că într-o zi de 9 Mai a răsărit soarele peste spaţiul nostru românesc. Dar iată că şi cele două războaie mondiale au umbrit soarele neamului nostru românesc cu sângele atâtor ostaşi români căzuţi pe câmpurile de bătaie. Iertaţi-mă că am deja lacrimi în ochi fiind că îmi amintesc de unchii mei care au murit pe front în timpul primului război mondial. Eu sunt această zi, mă gândesc la ei şi mă gândesc că fiecare familie de români care a avut un ostaş jertift pe altarul patriei poate aprinde astăzi o lumânare într-o biserică. Mă gândesc la sutele de mii de ostaşi români care nu au o cruce la căpătâi şi doar Dumnezeu le-a plantat un stejar la căpătâi. De aceea, când trecem pe lângă un stejar bătrân să ne gândim că poate acolo zac osemintele unui ostaş român căzut pentru raza de soare pe care o vedem astăzi pe cer”, a Înaltul prelat.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore