Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu sare din nou la gâtul pesediştilor, pe tema parcării dorite pe...

Robu sare din nou la gâtul pesediştilor, pe tema parcării dorite pe Oituz: „Probabil li s-a urcat Listerine-ul la cap”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Atac extrem de dur la adresa PSD Timiş realizat astăzi de primarul Timişoarei, Nicolae Robu. După ce ieri aleşii PSD s-au abţinut de la vot la proiectul care prevedea acordul CLT pentru ca municipalitatea să cedeze terenul şi clădirea de la Colegiul Dimitrie Leonida către Ministerul Educaţiei pentru a primi la schimb terenul de pe strada Oituz, administrat de Universitatea de Vest – locaţie unde primăria vrea să construiască o parcare supraterană – primarul Robu i-a jignit pe social-democraţii din Timiş. Primarul s-a răstit şi la o jurnalistă din presa locală, după ce aceasta a încercat să îi explice poziţia şefei IŞJ, Aura Danielescu, care nu a fost de acord cu schimbul acuzând lipsa de spaţii pentru şcoli. Edilul i-a cerut reporteriţei să părăsească sala dacă nu îi plac atacurile la adresa PSD, partid cu care, crede el, site-ul pentru care munceşte tânăra are legături apropiate.

„A fost o sfidare la adresa timişorenilor şi vă rog pe dumneavoastă şi pe toţi cei care ne urmăresc pe Facebook să disemineze şi să facem virală această ştire că PSD se opune rezolvării problemei locurilor de parcare în vecinătatea centrului istoric. (…) Este o lipsă de loialitate crasă, eu mă mir că nu dă lumea cu pietre după aceşti oameni care pur şi simplu vor să lase un oraş ca Timişoara fără sală polivalentă. (…) PSD este în Timiş un sabotor la adresa interesului public, a spu primarul în cadrul conferinţei de presă de astăzi. (…) Vin aceşti deştepţi, probabil li s-a urcat Listerine-ul la cap (n.r – atac la adresa consilierului local Dan Idolu, care este director al Aeroportului din Timişoara şi care a fost depistat de Poliţia Rutieră băut la volan. Umare a preluării probelor de sânge, s-a stabilit că Idolu consumase doar apă de gură marca Listerine), probabil produce vapori, că nu ştiu cum e posibil să debitezi asemenea prostii să spună de ce a cumpărat primăria vaporaşele. Am explicat de mii de ori, aveam obligaţia să cumpărăm vaporaşele până în 30 iunie 2016”, a declarat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare