ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu sare din nou la gâtul pesediştilor, pe tema parcării dorite pe Oituz: „Probabil li s-a urcat Listerine-ul la cap”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Atac extrem de dur la adresa PSD Timiş realizat astăzi de primarul Timişoarei, Nicolae Robu. După ce ieri aleşii PSD s-au abţinut de la vot la proiectul care prevedea acordul CLT pentru ca municipalitatea să cedeze terenul şi clădirea de la Colegiul Dimitrie Leonida către Ministerul Educaţiei pentru a primi la schimb terenul de pe strada Oituz, administrat de Universitatea de Vest – locaţie unde primăria vrea să construiască o parcare supraterană – primarul Robu i-a jignit pe social-democraţii din Timiş. Primarul s-a răstit şi la o jurnalistă din presa locală, după ce aceasta a încercat să îi explice poziţia şefei IŞJ, Aura Danielescu, care nu a fost de acord cu schimbul acuzând lipsa de spaţii pentru şcoli. Edilul i-a cerut reporteriţei să părăsească sala dacă nu îi plac atacurile la adresa PSD, partid cu care, crede el, site-ul pentru care munceşte tânăra are legături apropiate.

„A fost o sfidare la adresa timişorenilor şi vă rog pe dumneavoastă şi pe toţi cei care ne urmăresc pe Facebook să disemineze şi să facem virală această ştire că PSD se opune rezolvării problemei locurilor de parcare în vecinătatea centrului istoric. (…) Este o lipsă de loialitate crasă, eu mă mir că nu dă lumea cu pietre după aceşti oameni care pur şi simplu vor să lase un oraş ca Timişoara fără sală polivalentă. (…) PSD este în Timiş un sabotor la adresa interesului public, a spu primarul în cadrul conferinţei de presă de astăzi. (…) Vin aceşti deştepţi, probabil li s-a urcat Listerine-ul la cap (n.r – atac la adresa consilierului local Dan Idolu, care este director al Aeroportului din Timişoara şi care a fost depistat de Poliţia Rutieră băut la volan. Umare a preluării probelor de sânge, s-a stabilit că Idolu consumase doar apă de gură marca Listerine), probabil produce vapori, că nu ştiu cum e posibil să debitezi asemenea prostii să spună de ce a cumpărat primăria vaporaşele. Am explicat de mii de ori, aveam obligaţia să cumpărăm vaporaşele până în 30 iunie 2016”, a declarat Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore