Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Monica Macovei: PSD şi PNL se tem până şi de afişele mele electorale (P)

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lupta electorală se înteţeşte la Timişoara! De la afişe lipite pe stâlpii de iluminat public, la cele legale care au fost vandalizate, partidele politice duc o luptă „violentă” atât pentru locurile care reprezintă România în Parlamentul European cât şi pentru locul de deputat al Colegiului 3 Timişoara.

De ce „violentă”? Pentru că adversarii au vandalizat afişele electorale ale Monicăi Macovei în urmă cu două zile, deloc fair-play, dacă ne gândim că acestea era legale, spre deosebire de alţii care şi-au lipt afişe pe toate panourie destinate campaniei electorale.

„Afişele mele electorale sunt distruse în Timişoara de zile întregi (vezi aici). Politicienii PSD şi PNL se tem de mine şi au ajuns acum să se teamă până şi de chipul meu de pe afişele electorale. Se simt urmăriţi de pe stâlpi sau panouri, atunci când fură şi îi mint pe români. Da, o să-i urmăresc şi în gaură de şarpe, să se teamă de mine, cât timp politica PSD şi a PNL va rămâne politica mafiei. Nu mă pot înfrânge pe mine, legea sau justiţia cu acte de vandalism şi golănie” a declarat Monica Macovei, iritată de incidentele de la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...

Expoziția ”Tolerance 2020” din Piața Libertății, furata bucata cu bucata

Polițiștii locali din Timisoara, au surprins un bărbat în timp ce sustrăgea un banner...

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește...