Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Afișele electorale ale PDL au fost vandalizate. Sămărtinean îi suspectează pe contracandidații electorali FOTO

- Advertisement -

Cornel Sămărtinean, președintele PDL Timișoara, îi acuză pe competitorii electorali din Timișoara că au vandalizat afișele și mesh-urile cu Monica Macovei și cu Balint Petrescu. Astfel, în urmă cu o săptămâna, Partidul Democrat Liberal a sesizat oficial Primăria Timișoara cu privire la vandalizarea panourilor electorale, montate pe spațiile autorizate. Cu toate acestea, democrat-liberalii susțin că nu s-a luat nici o măsură, astfel încât aceste acțiuni ilegale să nu se mai repete:

„Dacă în prima parte a campaniei electorale majoritatea mesh-urilor cu Europarlamentarul Monica Macovei au fost vandalizate, acum huliganii, că nu-i putem numi altfel, au trecut și în Colegiul 3, la panourile electorale ale candidatului PDL, Balint Petrescu, la care au fost tăiate sistemele de ancorare, fapt ce reprezintă un real pericol pentru cetățenii Timișoarei care circulă în jurul acestora”, a declarat șeful PDL Timișoara.

Oficialii partidului îi suspectează de distrugere pe contracandidații la alegerile din 25 mai, pe care îi acuză de lipsă de eleganță și decență:

„Prin aceste acte de vandalism, competitorii noștri electorali, demonstrează că nu știu să se comporte în mod democratic, ca să nu mai vorbim de o minimă decență și eleganță în competiția electorală. Condamnăm public acest gen de comportament care nu face cinste unui oraș în care fair-play-ul, toleranța, bunul simț și educația au fost  întotdeauna înaintea oricăror interese, oricât de arzătoare ar fi acestea”, a încheiat Sămărtinean.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore