ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ne îndreptăm spre servicii gratis de roaming

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Şefii celor mai mari operatori de telecomunicaţii din România consideră că piaţa europeană se va îndrepta către servicii gratis de roaming, iar operatorii sunt pregătiţi pentru acest lucru chiar dacă au contacte cu pieţe diferite de dezvoltare. „Cred că este timpurie o astfel de discuţie pentru că noi operăm pe pieţe diferite de dezvoltare. Cu toate acestea cred că este important să ne mişcăm liber în piaţa europeană”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote & Romtelecom, într-o conferinţă privind tendinţele evoluţiei tehnologice din piaţă. Şeful Orange România, Jean-François Fallacher, a menţionat că operatorul este pregătit pentru această iniţitiavă, mergând în aceeaşi direcţie cu intenţiile Comisiei Europene.

O.T.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore