ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nesimtitii care arunca deseuri pe unde apuca, sanctionati in primele zile din 2019, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nesimțiții care aruncă gunoiul propriu pe unde îi taie capul, prin Timișoara, nu și-au luat o ”pauză” nici în primele zile ale noului an, polițitii locali luând măsuri împotriva câtorva dintre aceștia.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului continuă să depisteze persoanele care abandonează deșeuri pe domeniul public pe raza municipiului Timișoara, formând astfel rampe clandestine de deșeuri. astfel de cazuri au fost descoperite în cursul zilei de ieri, când a fost organizată o amplă acțiune pentru tragerea la răspundere a celor care abandonează deșeuri, dar și pentru identificarea de rampe clandestine în zona Calea Martirilor – Piața din Calea Girocului și strada Mureș – Platoul Dâmbovița.

În cadrul acțiunii au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, din care trei la societăți comerciale a căror reprezentanți au abandonat deșeuri pe domeniul public. De asemenea, au fost efectuate demersurile pentru igienizarea rampelor formate în zona Piețelor Girocului și platou Dâmbovița.

Anterior acțiunii de ieri au fost efectuate verificări fiind aplicate sancțiuni, în ultimele două săptămâni, în cazul a 15 persoane surprinse abandonând gunoaie pe Bdul L. Rebreanu, Dâmbovița, Treboniu Laurian, Al. Ferchel Șuteu, L. Catargiu, C. Martirilor, Aleea Icar, sancțiunile aplicate însumând peste 17.500 lei.

”Anul trecut, polițiștii locali au aplicat 3.873 sancțiuni contravenționale, atât celor care au abandonat deșeuri pe domeniul public formând rampe clandestine cât și celor care au aruncat pe jos resturi alimentare și nealimentare. Sancțiunile sunt cuprinse între 500 lei pentru persoanele fizice și ajung până la 2.500 lei pentru persoanele juridice. Un sprijin în depistarea persoanelor care aruncă deșeuri pe domeniul public vine și ca urmare a montării de camere video acolo unde se formează frecvent rampe, dar și din partea populației care sesizează situații în care au observat alți cetățeni abandonând deșeuri”, transmit oamenii legii.

De asemenea, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului efectuează verificări și pentru identificarea celor care aruncă deșeuri în locațiile sesizate de cetățeni pe pagina de Facebook ”Sesizări insalubritate”. Cetățenii pot sesiza în continuare astfel de cazuri la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore