Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialO nouă campanie de colectare a anvelopelor uzate are loc la finalul...

O nouă campanie de colectare a anvelopelor uzate are loc la finalul acestei luni, la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Campania se va desfăşura în zilele de 24 şi 25 aprilie 2014, între orele 14:00-18:00, respectiv 12:00-18:00, în parcarea Iulius Mall (lângă Starbucks). Aceasta are drept scop reducerea numărului de anvelope aruncate la voia întâmplării pe marginea drumurilor sau în locuri neautorizate, prin punerea la dispoziţia cetăţenilor a unui cadru legal şi controlat de colectare în vederea eliminării lor din circuit.

Colectarea se va face cu ajutorul unui microbuz pus la dispoziţie de către firma SC EcoTires SRL, iar voluntarii ECO CLUB vor fi prezenţi în ambele zile pentru a-i primi pe posesorii de anvelope uzate.

Această acţiune nu implică nici o remunerare, ea făcându-se sub formă de donaţie de către cetăţeni. Anvelopele vor fi mai departe prelucrate şi transformate în negru de fum sau vor fi utilizate drept combustibil pentru fabricile de ciment.

Campania este iniţiată de către ECO Club Timişoara în parteneriat cu EcoTires şi susţinută de Iulius Mall şi Kiss FM. ECO CLUB Timişoara există pentru a crea o Timişoară mai curată, pentru îmbunătăţirea atitudinii şi schimbării comportamentului cetăţenilor prin atragerea atenţiei şi schimbarea mentalităţii asupra relaţiei om-mediu şi conştientizarea efectelor negative ale acţiunii fiecăruia dintre noi asupra mediului.

Conform HG. Nr. 170/2004 privind gestionarea acestui tip de deşeu, deţinătorii de anvelope au obligaţia de a nu le abandona pe sol, în apă sau a le incinera decât în condiţiile prevăzute de lege.

„LOCUL ANVELOPELOR UZATE NU E LA TINE ACASĂ. TRIMITE-LE LA PLIMBARE!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare