Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ce face campania electorală din candidați: William Brînză (PER) promite 2.000 de euro pentru fiecare nou-născut

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

William Brînză susține că natalitatea este foarte scăzută în țara noastră, iar programul său electoral se vrea a fi unul care să susțină stimularea tinerilor să facă copii. „Româncele trebuie ajutate și stimulate să nască. Se pune problema că suntem o nație îmbătrânită. Așa este, dar mă întreb cum o putem rezolva? În programul nostru avem subvenție de 2.000 de euro pentru fiecare nou-născut, pentru că programul natalității este program de interes național”, a declarat prezidențiabilul.

Brânză susține că actualul premier, Victor Ponta și principalul său contracandidat, conform ultimelor sondaje, Klaus Iohannis, sunt lipsiți de viziune. „Nu pot să las România destrămată, nu pot să las tinerii noștri să plece în continuare și nu pot să las țara pentru care ne-au murit străbunicii să pice pe mâna unor oameni care n-au niciun fel de viziune”, a mai spus William Brînză.

Avem încă o dovadă a faptului că aceste campanii electorale le iau mințile politicienilor care se gândesc numai să promită, dar nu se gândesc și de unde vor obține aceste fonduri și mai ales cum vor fi susținute aceste programe pe viitor. Să nu uităm că viața unui copil nu se rezumă numai la naștere, iar în condițiiile în care alocația pentru un copil este de 42 de lei pe lună, degeaba o femeie naște un copil, care mai apoi moare de foame!!! 

Foto:Facebook/WilliamBrinza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...

Distinctie prezidentiala pentru Teatrul National din Timisoara

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara a primit o distincție deosebită, zilele trecute, din...

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește...