Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu, SPAIMA țiganilor? Romii din Timișoara își DEMOLEAZĂ singuri, de bunăvoie, turnulețele!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Așa cum a comunicat de multă vreme, primarul Timişoarei, a declanşat o amplă acţiune de identificare a clădirilor realizate fără autorizaţie sau cu nerespectarea autorizaţiei, indiferent de perioadă.

Este vorba, de regulă, dar nu numai, de construcţii ”kitsch-oase”, prevăzute cu diverse elemente disonante cu arhitectura frumoasă a majorităţii covârşitoare a clădirilor Timişoarei, anunță edilul de pe Bega.

”Ca urmare a intervenţiilor noastre ferme, dar strict legale, un prim cetăţean a înţeles să se conformeze fără a mai fi nevoie să apelăm la instanţele de judecată. Este vorba despre Codruţ Stancu, cel care ne-a solicitat certificat de urbanism pentru „desfiinţare turnuleţe”.

Apreciez atitudinea domnului Stancu şi cer şi celorlalţi cetăţeni, rromi sau de orice altă etnie -pe noi nu etnia oamenilor ne interesează, ci faptele lor!-, care, în diverse circumstanţe, au construit ilegal, să facă urgent demersurile pentru a intra în legalitate şi a-şi diminua, astfel, sancţiunile şi, implicit, pagubele, urmând modelul domnului Stancu” a explicat întâiul gospodar al capitalei Banatului, mândru, cu certificatul de urbanism în mână.

”Voi continua campania începută cu toată fermitatea, pentru a fi clar, pentru oricine, că, în Timişoara, nimeni nu poate acţiona discreţionar, întru dispreţul legii şi că, mai devreme sau mai târziu -desigur, de dorit ar fi cât mai devreme!-, pentru tot ce se face sau s-a făcut ilegal, trebuie să se dea socoteală” a mai spus Nicolae Robu pe un ton ”amenințător”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

FOTO/VIDEO Tiganii din Timisoara circula ILEGAL ”fara numar”, spre NEPASAREA Politiei

Sute de mașini conduse de rromi pot fi zărite în această perioadă în Timișoara,...

VIDEO Circ la o inmormantare cu tigani! Politia le-a ridicat o masina, pe Calea Stan Vidrighin

Înmormântarea unui cetățean de etnie rromă a fost transformată în circ de o parte...

Sofer de autobuz STPT, BATUT de TIGANI, la Timisoara

Șoferul unui autobuz care circula pe linia Expres 8 a fost atacat de patru...