DIACONU-transfer_ro-02nov-b7b9e8

0
887

Maria Barna şi Marius Dugulescu au susţinut prima conferinţă de presă în calitate de candidaţi ai PP-DD. Cei doi au ţinut să motiveze alegerea făcută şi să explice viziunea lor despre traseism. De asemenea cei doi au lansat atacuri la adresa fostelor partide şi se vor implica activ în PP-DD, inclusiv în structura de conducere. Marius Dugulescu a explicat şi telenovela plecării lui de la PDL la PNL şi apoi la PP-DD, după ce a fost curtat şi de PNTCD şi Forţa Civică. Maria Barna susţine că nu şi-a găsit un loc în lista USL pentru că lui Sorin Grindeanu îi este frică de ea. În plus, culorile alb violet de la PP-DD îi priesc, mai ales că soţul ei a fost jucător la Poli Timişoara.

O.T.

Iată declaraţiile celor doi candidaţi PP-DD, parlamentari în funcţie în colegiile 3 şi 4 din Timişoara.

[jwplayer mediaid=”7972″] [jwplayer mediaid=”7969″]

 

imagine Răzvan Dobrică

 

Liderul PP-DD din Timiş, Adrian Diaconu salută iniţiativa celor doi de a se alătura PP-DD şi speră ca ei să pună umărul la îndeplinirea obiectivului partidului. Astfel PP-DD doreşte două mandate de deputaţi şi unul de senator în judeţul Timiş

Vezi declaraţia lui Adrian Diaconu, preşedintele PP-DD Timiş

[jwplayer mediaid=”7975″]

imagine Răzvan Dobrică

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.