OFICIAL! Daniel Stanciu, numit director sportiv de la Poli Timișoara. Se pregătesc TRANSFERURILE!

- Advertisement -

”Începând de astăzi, 25 mai, Daniel Stanciu este noul director sportiv al ACS Poli Timișoara! Bine ai revenit la Timișoara, Daniel!”, este anunțul făcut de clubul bănățean, prin intermediul paginii oficiale de Facebook. Vestea a fost primită cu un entuziasm uriaș din partea suporterilor, care speră că odată promovată echipa în Liga I, tandemul Stanciu & Alexa să readucă publicul pe stadionul din Timișoara, dar mai ales performanța.

Anunțul clubului a venit la doar trei zile după ce primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a dat asigurări că Alexa va rămâne pe funcția de antrenor principal al timișorenilor, însă ”clubul are vacant postul de manager sportiv în urma demisiei lui Ioan Timofte şi este în discuţii cu mai multe persoane -chiar mai multe decât cele apărute în presă- pentru ocuparea lui”. Edilul a explicat atunci că selecţia pretendenților la postul de director sportiv se va face ”profesional, pornind de la CV, viziune şi plan managerial”.

Revenirea lui Stanciu la Timișoara ar putea echivala cu mai multe ”come back-uri” ale unor foști alb-violeți din ”era Iancu”. Stanciu ar putea aduce pe Bega jucători precum Ianis Zicu, Dorin Goga, Laszlo Sepsi sau Mircea Axente, toți de la ASA Tîrgu Mureș, aflați la final de contract. O revenire spectaculoasă ar putea fi, de asemenea, cea a lui Gigel Bucur, atacantul care evoluează în Rusia, la Kuban Krasnodar, dorit de asemenea de Dan Alexa, în vederea abordării noului sezon de Liga I.

Foto:gsp.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare