Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Orza împacă şi capra şi varza în duelul Robu – Pampu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Fostul viceprimar al Timişoarei, ţărănistul Adrian Orza a comentat posibila demitere a şefului Colterm. Acesta a spus că poziţia lui Pampu este una normală în acest moment, însă într-adevăr ar putea să aibă dreptate şi primarul Robu. Concret costurile cu gigacaloria ar putea fi reduse cu 25%, dar nu cum doreşte primarul, ci prin implementarea unui proiect deja aprobat de Consiliul Local încă de anul trecut. În acest sens s-a constituit şi o societate a Consiliului Local care urma să coordoneze operaţiunea. Este vorba despre realizarea unei staţii de compostare a deşeurilor pe care şi-a asumat-o Retim. Un proiect de peste 14 milioane de euro, dar care a fost trecut pe linie moartă, probabil pentru că Retim ar fi urmat să efectueze serviciile de salubritate în următorii 15 ani. Staţia ar putea fi operaţională în doi ani şi ar reduce semnificativ costurile cu energia termică prin scăderea consumului de gaz metan.

Este de văzut dacă primarul Robu va primi sfatul lui Orza, în condiţiile în care datoriile electorale sunt destul de mari. Iar dacă Timişoara nu ar duce tonele de deşeuri la Ghizela, unde se pregăteşte să preia deponeul sponsorul oficial al lui Robu şi al PNL din campanie ar putea fi o problemă. De asemenea şi salubrizarea Timişoarei ar fi acontată pe 15 ani, astfel neputând fi folosită ca monedă de schimb faţă de persoane binevoitoare din anturajul primarului.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare