Pașapoarte, permise și înmatriculări cu bani MAI PUȚINI. Ce taxe se elimină de la 1 februarie

Date:

Luna februarie începe cu vești bune pentru timișenii care au treabă la Serviciile de Permise de conducere sau Înmatriculări vehicule şi la cele de Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor din Timiș. Pe scurt,în baza Legii nr. 1/2017 tarifele percepute pentru diverse operațiuni vor fi reduse.

Astfel, la Serviciul de Pașapoarte se vor elimina: tariful suplimentar în cuantum de 100 de lei ce intră în componența taxei pentru pașaportul temporar, taxa pentru eliberare adeverință – 22 lei și taxa pentru serviciul prestat în cuantum de 22 de lei, care intră în componența taxei de pașaport.

Taxele eliminare la Serviciu de Permise sunt următoarele: taxa de autorizare provizorie de circulaţie de 9 lei, taxa de autorizare de circulaţie pentru probe 414 lei, taxa pentru examinarea conducătorilor de autovehicule în vederea obţinerii permisului de conducere de 6 lei, 28 lei, respectiv 84 lei, taxa pentru timbrul de mediu, taxa pentru furnizarea de date din Registrul național de evidență a permiselor de conducere şi a vehiculelor înmatriculateva fi de 5 lei și : taxa de înmatriculare a autovehiculelor şi remorcilor de 60 lei, respectiv 145 lei.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare