Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 130 de sancţiuni aplicate de poliţiştii timişeni, într-o singură săptămână, în domeniul panificaţiei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce pe data de 1 septembrie 2013, a fost demarată o acţiune pe plan naţional în vederea combaterii evaziunii în domeniul panificaţiei, în perioada 13–20 decembrie a.c., 175 de poliţişti de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră şi poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Politie Transporturi Timişoara, au acţionat, sub coordonarea I.G.P.R., pe raza judeţului Timiş.

Cu această ocazie, poliţiştii timişeni au efectuat peste 360 de controale, pe raza întregului judeţ, 71 dintre acestea fiind la societăţi comerciale, 17 la persoane fizice şi peste 280 la mijloacele de transport.

În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 137 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 72.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au constatat 16 infracţiuni la Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...