ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Piaţa lucrurilor libere, la Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoara va avea parte în acest weekend de un eveniment cu totul aparte. „Piaţa lucrurilor libere” se vrea a fi un loc în care fiecare timişorean aduce diverse lucruri care nu îi mai sunt de folos, dar care poate fi folosit în continuare, împărtăşind aceste obiecte altor persoane cărora acestea le sunt necesare. Evenimentul are loc sâmbătă, 29 iunie 2013, în Parcul Botanic, cu începere de la ora 10:00.

„O piaţă a lucrurilor libere e un loc în care fiecare dintre noi contribuie cu lucruri, încă folositoare şi în stare bună, cu idei, meşteşuguri, zâmbete, talent, prietenie, bucurie, discuţii şi multe altele; lucruri pentru care noi, ca şi comunitate, ne putem întâlni pentru a le împărtăşi” anunţă organizatorii prin intermediul unui comunicat de presă.

Fără bani. Fără troc. Doar cadouri

E o zonă temporar autonomă în care se instituie economia cadoului ca alternativă la modelul de distribuire a resurselor bazat pe bani sau schimburi. Toţi participanţii sunt responsabili pentru obiectele pe care le aduc, pentru standul ce şi-l crează dar şi pentru ceea ce lasă în urma lor.

„Obiectele care rămân pot fi oferite pe dincolodebani.ro sau păstrate pentru ediţia următoare a pieţei. Important şi diferit e că nu se vor oferi doar obiecte, ci şi servicii, căci scopul nu e doar să scăpăm de obiectele vechi sau să luăm gratis altele noi, ci şi să oferim din timpul şi cunoştinţele noastre unor oameni ce ne pot deveni prieteni dragi” mai anunţă cei ce s-au ocupat de organizarea acestui eveniment.

Totul se întâmplă sâmbătă, 29 iunie 2013, de la ora 10:00, în Parcul Botanic din Timişoara. Cei interesaţi pot confirma participarea la acest eveniment prin intermediul Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore