ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Îmbrăţisări gratuite în Piaţa Lucrurilor Libere

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sâmbătă, timişorenii au sărbătorit a doua ediţie a „Pieţei Lucrurilor Libere” .

Participanţii au venit cu tot ce au considerat că nu mai au nevoie, dar în stare bună, pentru a le face cadou celorlalţi.

În Piaţa Lucrurilor Libere s-au oferit şi îmbrăţişări gratuite, de acest fapt ocupându-se doi tineri : Loredana Lazăr şi Silviu Guşat.

„Trăim într-o lume în care banul contează, iar noi am vrut să oferim afecţiune, nu costă nimic. Toţi avem nevoie de o îmbrăţişare, un zâmbet,iar noi am venit aici pentru a arăta oamenilor că  se poate şi altfel. Cel mai ciudat ne este cu bătrânii, se cam feresc, dar pe ei simţim nevoia să-i îmbrăţişăm mai mult, au nevoie” a declarat pentru voceatimisului.ro , Loredana.

La eveniment a participat şi o fetiţă în vârstă de 8 ani, Andreea. Ea a venit să ofere haine, s-a gândit că cineva are nevoie de ele.

Vizitatorii s-au declarat încântaţi de idee şi speră ca acest eveniment să aibă continuitate.

În Piaţa Lucrurilor Libere s-au găsit haine, prăjituri, ceai, jucării şi multe zâmbete.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore