Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli, deplasare GREA la Satu Mare. Când are loc prima ”intermediară” și...

Poli, deplasare GREA la Satu Mare. Când are loc prima ”intermediară” și de cine îi este FRICĂ lui Alexa

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Ne aflăm în fața unui meci greu, împotriva unei echipe care nu a pierdut acasă. Este o formație cu multă experiență, care evoluează mult mai bine pe teren propriu și-și ia punctele de acasă. Olimpia este antrenată de un tehnician pe care îl apreciez foarte mult, Tiberiu Csik, care mi-a fost și coleg de echipă (n.r.- la Rocar București). Echipa arată bine sub comanda lui, este o formație bine așezată în teren, cu jucători cu experiență ca Selagea ori Onicaș, dar și cu tineri talentați, cum e Bic. E o echipă care, acasă, are un joc agresiv, care știe ce vrea când joacă pe propriul teren. Ne așteaptă un meci greu. Dar mergem la Satu Mare să câștigăm și să practicăm un joc consistent, pentru a ne întoarce acasă cu cele trei puncte” a spus Dan Alexa, înainte de plecarea alb-negrilor spre Satu Mare.

”Chirurgul” susține că este satisfăcut de evoluția echipei pe care o conduce, îns și-ar fi dorit ca elevii săi să joace în weekend-ul trecut împotriva celor de la Poiana Câmpina, echipă care s-a desființat. ”Suntem în grafic. În mod normal, am fi avut acum cinci puncte avans și un meci mai puțin disputat. Din păcate, s-a retras Câmpina, asta este… Avem doar două puncte în plus și un joc mai puțin” a explicat Alexa, care a precizat că nu l-a încântat prea tare ocul elevilor săi de la Oradea, din singurul meci oficial disputat în 2015 de alb-negri. ”Am avut un meci la Oradea, unde, din punctul meu de vedere, am avut o primă repriză moale. Apoi, o parte a doua mai bună, este drept că și în condițiile în care bihorenii au avut un om mai puțin pe teren. Am avut foarte multe ocazii, am marcat doar o dată și târziu… Îmi pare rău că nu am jucat contra Câmpinei fiindcă am fi intrat într-un ritm regulat de meciuri. Sper să nu avem aceeași problemă pe care am avut-o și în startul campionatului, când am început mai greu” a mai spus tehnicianul.

”Chirug” înfricat

Antrenorul lui Poli recunoaște că îi este fircă. Dan Alexa a rămas cu un gust amar după jocul de la Oradea, când arbitrul a făcut praf meciul. ”Îmi doresc mult un arbitraj corect la Satu mare. Dacă nu mergeam la Reșița să văd meciul cu Olt aș fi spus că a fost cea mai mare japcă să dai trei penalty-uri într-un meci! Dar, văzându-le, am constatat că toate au avut acoperire regulamentară. A fost un arbitraj foarte bun la Reșița, o spun fără ironie. Dar, în același timp mi-aș fi dorit să primim cel puțin un penalty din cele trei cuvenite la Oradea, poate mai clare. Repet, îmi doresc să avem parte de un arbitraj corect la Satu Mare”.

Partida dintre Olimpia Satu Mare și Poli Timișoara face parte din prima etapă intermediară a anului 2015 și a fost programată, la fel ca și ccelelalte partide din cadrul etapei, miercuri, 18 martie 2015, de la ora 15:00, de pe terenul celor de la ”Oli”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli Timișoara și-au reziliat înțelegerile cu...