Poli Timişoara dă dovadă de o lipsă de formă în cel mai crunt mod posibil, cel puţin când vine vorba despre eficienţa ofensivei. Dacă în cele nouă partide amicale, disputate în 2014, elevii lui Şunda au încasat nouă goluri, atacul se poate lăuda cu numai patru reuşite.

Astfel, dintr-un total de 27 de puncte, câte ar putea câştiga o echipă în nouă meciuri, alb-negrii nu ar fi obţinut decât 7 puncte, dacă „amicalele” ar fi fost „pe bune”. Timişorenii au reuşit o singură victorie în amicalele din acest an, înregistrând trei rezultate de egalitate iar restul de patru partide fiind pierdute de elavii lui Şunda. În fine, spre norocul bănăţenilor, au fost doar partide de verificare, însă greul stă să înceapă.

Înainte de debutul sezonului fotbalistic din 2014, elevii lui Şunda mai au de dat un test. Mâine, împotriva divizionarei secunde FC Bihor, la Oradea. Acesta este ultimul „amical” din pauza competiţională, şi va începe la ora 12:00.

Primul meci oficial din 2014 pe care îl va juca Poli Timişoara, va avea loc pe 24 februarie 2014, de la ora 20:30, la Mediaş, împotriva celor de la Gaz Metan, în runda a XX-a, partida fiind transmisă în direct de DigiSport.

Meciuri amicale în 2014:
– Poli Timişoara 0 – 0 CS Naţional Sebiş
– Poli Timişoara 1 – 2 FC Clinceni
– Poli Timişoara 0 – 1 Olimpic Sarajevo
– Poli Timişoara 0 – 0 CSMS Iaşi
– Poli Timişoara 1 – 3 Torpedo Zhodino
– Poli Timişoara 2 – 1 FK Zeta Golubovci
– Poli Timişoara 0 – 2 Slavia Sofia
– Poli Timişoara 0 – 0 Górnik Zabrze
– Poli Timişoara 0 – 0 NK Dolina Padina.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.