Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliția Locală Timișoara, invitație ”la sediu” de Ziua Porților Deschise

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliția Locală Timișoara va marca și în acest an, în data de 21 mai 2015, între orele 10:00-13:00, la sediul de pe strada Avram Imbroane nr. 54, Ziua Poliției Locale, ocazie cu care va fi organizată pentru al treilea an consecutiv Ziua Porților Deschise.

Timișorenii sunt invitați să viziteze sediul instituției, birourile, sala de festivități, sala de sport unde polițiștii locali se antrenează, să afle care sunt atribuțiile polițiștilor locali, să afle mai multe despre rezultatele foarte bune la competițiile sportive, să vadă dotarea, motoscutere, bicicletele, autovehiculele cu care polițiștii locali patrulează.

Evenimentul de anul trecut s-a bucurat de un real succes, foarte multe persoane, elevi de la unitățile de învățământ pe care Poliția Locală le are în supraveghere, dar și de la alte instituții de învățământ fiind prezente pentru a cunoaște și vedea o parte din activitatea polițiștilor locali din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...