ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Adu-ți aminte de MINERIADĂ, la Timișoara! ”Iliescu nu pleca, până nu te-om judeca!”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Banatul nu uită nicidată! Cu acest mesaj sunt întâmpinați timișorenii invitați prin intermediul Facebook să participe la un eveniment dedicat comemorării victimelor Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Sloganul ales de organizatorii comemorării este ”Iliescu nu pleca, până nu te-om judeca!”, făcând aluzie la faptul că președintele României de la vremea respectivă, Ion Iliescu, este principalul vinovat pentru dezastrul produs de minerii care s-au deplasat la București din Valea Jiului.

”Adu-ți aminte de mineriadă! 746 de raniți si conform mărturiilor și dovezilor peste 100 de morți! Am fost înșelați la scurt timp după revoluție. De-atunci, zilnic suntem inșelați. Atunci, libertatea noastră a fost călcată in picioare! Haideți să ne adunăm cu toții în seara zilei de 14 iunie pentru a comemora victimele Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Împreună, cu lumânări în mâini, să transformăm Piața Operei din Timișoara într-o mare de lumini”, se arată pe ”event-ul” de pe Facebook.

Adunarea celor care vor să comemoreze victimele mineriadei se vor aduna în Piața Victoriei din Timișoara, duminică, 14 iunie 2015, cu începere de la ora 20:30.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore