Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii locali din Timișoara, CAMPIONI naționali la tras cu pistolul și la ”sportul minții” FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Anterior concursului național dedicat polițiștilor locali, au avut loc etape regionale, iar câștigătorii au participat la etapa finală care a avut loc în acest weekend. În urma competiției și de această dată Poliția Locală Timișoara a obținut cele mai bune rezultate, reușind să se mențină pe primele poziții la majoritatea probelor, ca urmare a dedicării, profesionalismului și pregătirii asidue.

Astfel, rezultatele au fost următoarele:
– la proba de tragere cu pistolul Glock, locul I a fost câștigat de echipa Poliției Locale Timișoara prin Velicu Goegina și Toma Vasile;
– la șah, locul I a fost obținut de asemenea de Poliția Locală Timișoara prin Știrb Aurel;
– la tenis de masă, echipa Poliției Locale Timișoara a obținut locul II prin Agoci Cristian și Dăianu Ion;
– la proba de tragere cu pistolul Glock pentru cadre de conducere s-a obținut locul II prin directorul instituției Dorel Cojan.

În cadrul finalelor naționale s-au acordat și titlurile de campioni la individual, acestea fiind obținute după cum urmează:
– campion național la tragere cu pistolul pe Federația Națională a Polițiștilor Locali din România a fost obținut de Poliția Locală Timișoara prin Velicu Georgina;
– campion național la tenis de masă pe Federația Națională a Polițiștilor Locali din România a fost obținut de Poliția Locală Timișoara prin Agoci Cristian.

În clasamentul general al locurilor pe podium, la fel ca în ultimii patru ani, Poliția Locală Timișoara a ocupat locul I prin 5 locuri I și 3 locuri II.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore