ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii de frontieră, în alertă din cauza PETARDELOR! Ce ”arsenal” au descoperit în mașina unor moldoveni, la Cenad FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:30, pe sensul de intrare în ţară, la PTF Cenad, s-a prezentat la controlul specific cetăţeanul român Cătălin S., în vârstă de 26 ani, şofer al unui autoturism marca ”Renault”. Tânărul era însoţit de Marius M., în vârsta de 22 ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Botoșani.

După ce au efectuat controlul asupra autoturismului s-a constatat că în portbagaj se afla o cantitate mare de materiale pirotehnice, motiv pentru care s-a trecut la cercetări amănunţite. Astfel, au fost descoperite 1.634 bucăţi materiale pirotehnice (petarde) şi trei cutii de artificii, în valoare de 1.100 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză actelor premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept prin deţinere şi transport.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore