AcasăStiriSocialPolițiștii din Timiș au ”ARS” aproape 200 de vitezomani. Șoferiță de 60...

Polițiștii din Timiș au ”ARS” aproape 200 de vitezomani. Șoferiță de 60 de ani, cu 110km/h în Șuștra

Șoferilor care se deplasează pe străzile județului Timiș par să nu le pese de fatul că polițiștii ”umblă” la buzunarele lor, ba chiar îi lasă pietoni. Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic. Acţiunile au vizat, în special, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire.

Toate radarele din dotarea Serviciului Rutier Timiș au fost amplasate în sistem cascadă, iar ”victimele” n-au întârziat să apară. Poliţiştii au întocmit 6 dosare penale şi au aplicat 325 de sancţiuni contravenţionale, 185 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 65 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 20 de permise de conducere, 5 dintre acestea fiind pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/h şi alte 4 pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Una dintre cele mai ”grave” situații depistate de rutieriști a fost stabilită în localitatea Șuștra, acolo unde o femeie în vârstă de 60 de ani, din Timişoara, a fost depistată în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Şuştra, rulând cu o viteză de 110 km/h pe un sector de drum cu limita de 50 km/h. Șoferița s-a ales cu o sancţiune contravenţională în valoare de 877,5 lei, polițiștii procedând la reţinerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente