Președintele Klaus Iohannis și-a anunțat DEMISIA. O femeie, în locul său

0
815

”Astăzi mi-am anunțat demisia din PNL, pentru a fi în situația potrivită de a prelua mandatul de Președinte al României, lucru care se va întâmpla duminică. A fost ales noul președinte al PNL, co-președintele noului PNL în persoana Alinei Gorghiu, pe care o felicit.

Felul în care BPN (Biroul Politic Naţional – n.r.) a acţionat și a votat îmi confirmă dorinţa PNL de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arată cum trebuie să se facă politică în România pentru a fi mai aproape de oameni, pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor oamenilor care ne votează şi ne pun în aceste poziţii publice” a anunțat președintele ales al României, Klaus Iohannis.

Alina Gorghiu a fost aleasă, astăzi, în locul lui Iohannis, aceasta obținând funcţia de preşedinte al vechiului PNL, și copreşedinte al noului PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban. Gorghiu a obţinut 48 de voturi, în timp ce pe Orban au mizat numai 27 dintre colegi.

Spune-ţi opinia civilizat!