Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Preturile apartamentelor s-au majorat în Timișoara, ca urmare a scumpirii materialelor de construcție

În primele 5 luni ale anului 2021, prețurile materialelor de construcții au crescut cu 30% până la 80%, ceea ce a determinat majorarea prețurilor la apartamente în Timișoara, ajungând la 1.339 de euro pe metru pătrat util.

Media prețurilor apartamentelor noi s-a apropiat, ca și valoare, de media celor vechi, diferența fiind de doar 21 euro/mp, înregistrată în iunie 2021. Ca efect al situației pandemice și a prețurilor în creștere, cererea a scăzut cu aproximativ 7% în ultimul an atât pe zona apartamentelor de vânzare, dar și pe piața chiriilor (-6%). 

Cu toate acestea, specialiștii Blitz au remarcat și o tendință de creștere a cererii în trimestrul al doilea 2021, în special în lunile aprilie și mai, odată cu ridicarea restricțiilor și relansarea evenimentelor culturale. “Cererea aproape s-a dublat în cel de-al doilea trimestru al lui 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, odată cu înlesnirea restricțiilor și scăderea cazurilor provocate de pandemie, oamenii și-au recâștigat un apetit de achiziție și fac achiziții în marile centre economice, dar nu numai”, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

Începând cu luna martie 2021, biroul din Timișoara al companiei imobiliare Blitz și-a deschis porțile, în prezent ajungând să dețină în portofoliu peste 500 de proprietăți, dar și terenuri și spații comerciale Mai mult decât atât, luna iunie a fost marcată de deschiderea unei noi locații ale francizei imobiliare Blitz. 

” Notorietatea arhitecturii prin care orașul de pe Bega se remarcă, nu a fost singurul lucru care a atras compania imobiliară Blitz. Fiind un centru economic, cultural și universitar important în România, Timișoara este o oportunitate reală în planul de dezvoltare națională a companiei Blitz. Acum, rezidenții acestui oraș emblematic în România, pot opta pentru servicii imobiliare complete, apelând la expertiza unei echipe de brokeri, formate din peste 20 de agenți. Aceștia vor oferi consiliere și informații relevante atât în sfera imobiliară, cât și în domeniile conexe precum bancar, juridic și de investiții” , a explicat Cătălin Priscorniță, CEO Blitz

În plus, clienții Blitz beneficiază de numeroase avantaje imobiliare printre care: promovarea intensă în mediul online a proprietăților pentru vânzători și proprietari, verificarea actelor din punct de vedere legal, întocmirea antecontractelor sub semnătura privată, menținerea unei bune relații între cumpărător și vânzător/ chiriaș și proprietar, dar și asistență de specialitate oferită prin intermediul call-center-ului.

Blitz este o companie antreprenorială în imobiliare din Cluj-Napoca, prezentă pe piață de 11 ani, fiind înființată de Cătălin Priscorniță, cu o largă experiență în imobiliare. Compania a crescut an de an, fiind în prezent cea mai mare din Cluj-Napoca și din Transilvania, având în 2020 peste 2.5 milioane de euro cifră de afaceri, și peste 150 de angajați și colaboratori, care au realizat peste 1000 de tranzacții totalizând mai mult de 65 milioane euro.

Blitz este membru fondator al Comunității Elitelor în Imobiliare din România (CEIR) și un reper de bune practici în industria imobiliarelor. În 2020, Cătălin Priscorniță a primit premiul ”Leadership-ul anului în imobiliare”, iar în 2021 a fost desemnat ”Antreprenorului anului” în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare. La același eveniment, Blitz a câștigat distincțiile “Agenția anului 2020”și “Brandul anului 2020”. (P)

Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore