Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primăria Timișoara cere cărbune pentru Colterm din rezerva strategică de stat! Doar așa poate trece peste iarnă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz a anunțat că subprefectul Ovidiu Drăgănescu a transmis Guvernului României, solicitarea Primăriei pentru cărbune din rezerva strategică a României. Este singura șansă ca timișorenii să aibă căldură în această iarnă.

Dominic Fritz a mai anunțat că societatea de termoficare, Colterm a încercat la jumătatea anului, în contextul creșterii explozive a prețului la gaz, să cumpere cărbune de la furnizorii tradiționali, precum Complexul Energetic Oltenia, dar aceștia au refuzat să livreze, din cauza datoriilor acumulate. Doar doi furnizori, din cei patru contractați de Colterm, s-au angajat că vor și trimite cărbune. O parte din el este pe drum.

Cu conturile blocate de ANAF, compania de termoficare nu s-a putut îndrepta, cu credibilitate, spre alți furnizori, iar soluția de urgență astăzi este obținerea cărbunelui din rezerva strategică, mai spune edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare