Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primăria Timișoara pregătește un nou MEGA-ȘANTIER! Ce stradă se extinde și reconfigurează traficul la Sud de Bega VIDEO

- Advertisement -

”Este lansată licitația pentru proiectarea acestui obiectiv, iar operatorii economici interesați pot să își descarce documentația aferentă de la adresa www.e-licitatie.ro. Data limită de depunere a ofertelor este 12 mai”, a anunțat Nicolae robu, primarul Timișoarei.

Câștigătorul acestei proceduri va elabora Studiul de Fezabilitate şi Proiectul Tehnic pentru această lucrare, a cărei valoare estimată se cifrează la 267.300 de lei fără TVA, Edilul-șef al orașului de pe Bega a explicat și în ce vor consta lucrările ce vor fi prevăzute în proiectul amintit. ”Este vorba despre extinderea la patru benzi de circulaţie, două pe sens, de la intersecţia cu Calea Martirilor până în sensul giratoriu din Piaţa Gheorghe Domăşnean, reamenajarea geometriei intersecţiei cu bulevardul Sudului, a geometriei intersecției cu Calea Urseni și cea cu strada Venus, amenajarea de trotuare, de piste de biciclete, locuri de parcare şi zone verzi, extinderea reţelei de troleibuz, reabilitarea reţelelor edilitare subterane și supraterane”, a adăugat Robu.

Pe aceeași stradă, Aquatim a încheiat nu cu mult timp în urmă lucrările de modernizare a sistemului de canalizare, însă acestea nu vor fi refăcute, din nou, confirmă întâiul gospodar al capitalei Banatului. ”Evident nu o să se reabiliteze canalizarea, care tocmai a făcut obiectul unor lucrări de reabilitare”, susține liberalul.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=XYMdzTjpF3s&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore