Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialGălățean, prins de jandarmii din Timișoara în timp ce încerca să violeze...

Gălățean, prins de jandarmii din Timișoara în timp ce încerca să violeze o femeie la Gara de Nord

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 4 mai 2015, în jurul orei 17:00, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean Timiş, au reţinut un bărbat care încerca să violeze o femeie într-un canton părăsit situat în triajul Gării de Nord din Timişoara. Oamenii legii, aflaţi în serviciul de patrulare, au auzit strigăte care veneau din interiorul clădirii dezafectate, iar după ce-au aruncat privire au observat un bărbat care agresa o femeie.

Femeii i-a fost acordat primul ajutor, iar agresorul a fost imobilizat imediat. Acesta a fost identificat în persoana numitului B.M., în vârstă de 48 de ani, domiciliat în localitatea Bălăbăneşti, judeţul Galaţi.

Moldoveanul agresiv nu are antecedente, însă jandarmii au întocmit documente privind lovirea şi alte violenţe dar şi pentru tentativă de viol pe numele său, acestea fiind predate împreună cu agresorul organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare