Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Gălățean, prins de jandarmii din Timișoara în timp ce încerca să violeze o femeie la Gara de Nord

- Advertisement -

Luni, 4 mai 2015, în jurul orei 17:00, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean Timiş, au reţinut un bărbat care încerca să violeze o femeie într-un canton părăsit situat în triajul Gării de Nord din Timişoara. Oamenii legii, aflaţi în serviciul de patrulare, au auzit strigăte care veneau din interiorul clădirii dezafectate, iar după ce-au aruncat privire au observat un bărbat care agresa o femeie.

Femeii i-a fost acordat primul ajutor, iar agresorul a fost imobilizat imediat. Acesta a fost identificat în persoana numitului B.M., în vârstă de 48 de ani, domiciliat în localitatea Bălăbăneşti, judeţul Galaţi.

Moldoveanul agresiv nu are antecedente, însă jandarmii au întocmit documente privind lovirea şi alte violenţe dar şi pentru tentativă de viol pe numele său, acestea fiind predate împreună cu agresorul organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore