Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primărie caut preşedinţi de secţii de votare! Vezi aici ce condiţii trebuie îndeplinite pentru a fi preşedinte de secţie!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

                                           COMUNICAT

privind desemnarea preşedinţilor secţiilor de votare şi a locţiitorilor acestora

Având în vedere dispoziţiile art. 19 din Legea nr. 35/2008 privind alegerea Camerei Deputatilor şi a Senatului, cu modificările şi completările ulterioare, pentru desemnarea  preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare şi a locţiitorilor acestora, persoanele care doresc să îţi exprime disponibilitatea de a deţine aceste funcţii şi care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege (să aibă, de regulă, studii juridice sau cel puţin studii medii, nu fac parte din nici un partid sau formaţiune politică, nu sunt candidaţi sau rude ale candidaţilor până la gradul al patrulea şi au exerciţiul drepturilor electorale), pot depune solicitarea la Primăria Municipiului Timişoara, etajul 1, camera 104, de luni până vineri între orele 9-13,30, iar în zilele de marţi şi joi şi între orele 15,30 – 17. Depunerea solicitărilor se va face din data de 28.09.2012 până în data de 08.10.2012. Solicitanţii vor depune alăturat cererii de înscriere actul de identitate în copie şi diploma de studii în copie.

 

PRIMAR                                                               SECRETAR

 

NICOLAE  ROBU                                                 IOAN  COJOCARI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare