Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Forţa civică nu prea are forţă. Cine sunt candidaţii formaţiunii la parlamentare?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Forța Civică Timiș a hotărât ieri, 26 septembrie 2012, în cadrul Consiliului Județean, în conformitate cu protocolul de constituire a Alianței România Dreaptă, că cei doi candidați propuși pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, sunt  Teodor MĂRIEȘ, vicepreședintele Forța Civică, și Laurențiu ȘTEFĂNESCU, prim-vicepreședintele filialei Timiș a FC.

De asemenea, s-a decis trimiterea unei invitații la dialog către forțele politice locale constitutive ale ARD pentru a stabili strategia comună împotriva principalului adversar politic reprezentat de USL.

Forţa Civică un apel către electoratul de dreapta din Timiș să iasă din pasivitate și să se alăture Forței Civice în demersurile de reconstrucție a României prin promovarea principiilor și valorilor dedicate comunității, calității vieții și interesului național.

Dincolo de cuvintele frumoase adresate formaţiunea prezintă alegătorilor doi candidaţi fără nume, care nu ştiu ce forţă reprezintă mai ales că acum au rămas şi fără crucea de pe siglă.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare