Forţa civică nu prea are forţă. Cine sunt candidaţii formaţiunii la parlamentare?

0
991

Forța Civică Timiș a hotărât ieri, 26 septembrie 2012, în cadrul Consiliului Județean, în conformitate cu protocolul de constituire a Alianței România Dreaptă, că cei doi candidați propuși pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, sunt  Teodor MĂRIEȘ, vicepreședintele Forța Civică, și Laurențiu ȘTEFĂNESCU, prim-vicepreședintele filialei Timiș a FC.

De asemenea, s-a decis trimiterea unei invitații la dialog către forțele politice locale constitutive ale ARD pentru a stabili strategia comună împotriva principalului adversar politic reprezentat de USL.

Forţa Civică un apel către electoratul de dreapta din Timiș să iasă din pasivitate și să se alăture Forței Civice în demersurile de reconstrucție a României prin promovarea principiilor și valorilor dedicate comunității, calității vieții și interesului național.

Dincolo de cuvintele frumoase adresate formaţiunea prezintă alegătorilor doi candidaţi fără nume, care nu ştiu ce forţă reprezintă mai ales că acum au rămas şi fără crucea de pe siglă.

O.T.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.