Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Robu, lasat de jurnalisti sa vorbeasca singur dupa ce i-a acuzat ca se prostitueaza

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
15.1 ° C
15.1 °
15.1 °
69 %
3.1kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
25 °
lun
23 °
mar
15 °

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și-a ieșit astăzi din fire în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PNL Timiș. Supărat că presa locală a scris despre problemele de la Colterm și despre faptul că drumurile din capitala Banatului au fost acoperite de zăpadă în ciuda faptului că autoritățile locale susțin că zi de zi utilaje ale Retim și SDM sunt pe străzi, Robu a criticat în termeni duri presa locală.

„Eu sunt, constat, cam singurul din țară care îmi permit să spun lucrurilor pe nume, pentru că eu nu am timorări în fața nimănui. Să fie foarte limpede. Nu am timorări în fața nimănui să fie foarte limpede. (…)Unii când își pierd în fața mea orice motiv de respect, e pierdut să fie clar. Poate să vină oricine la conferințele de presă, dar în ochii mei cine a decăzut sub un anumit nivel nu o să se mai reabiliteze niciodată și ne vedem fiecare de treaba lui. Fiecare cât poate și cât îl duce capul. E mult mai grav de atât. Există tot felul de variante de prostituție în lumea de astăzi, nu numai prostituția pe centuri sau nu știu pe unde. Există și alt fel de prostituție care e mai gravă, le-a spus Robu jurnaliștilor prezenți în sală, după ce a fost rugat să dea numele celor care scriu materiale la comandă și santajează politicieni”, a declarat Robu.

Ulterior, primarul a abordat alte subiecte, însă a sfârșit prin a-și ieși din nou din fire, după ce o jurnalistă a dorit să pună întrebări.

„Nu mă întrerupeți, vă rog frumos. Nu se poate că tocmai prezint ceva și ne urmăresc foarte mulți oameni care trebuie să înțeleagă ce prezint. Nu vă merge diversiunea cu a mă întrerupe să nu poată urmări cei care sunt în fața calculatoarelor. Domnișoară, vă convine, stați aici, nu vă convine, la revedere, orașul are foarte multe puncte atracție. Și așa numai mizerii scrieți, nu lucruri reale, că probabil atâta pricepeți, atâta pricepeți, că altfel nu știu cum să îmi explic, că într-o vreme scriați în acord cu realitățile, dar probabil că s-a schimbat ceva în privința celor cu fisele la vreun tonomat în oraș. La revedere! Sunt cel mai tare organism de presă din Timișoara, cu pagina mea de Facebook. Așadar, vreți să veniți aici, nu vreți să veniți, la revedere, eu îmi văd de treabă. Nu e nicio problemă, nu aia contează. Eu am 35.000 fără niciun cent”, a mai spus primarul. Patru jurnaliști au părăsit conferința de presă susținută astăzi de primarul Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare