Primarul Robu, veşti proaspete despre şantierul de la Popa Şapcă. Termenul de finalizare

- Advertisement -

După luni de aşteptat după avize şi închiderea unei părţi din şantier pentru cercetări arheologice, lucrările de lărgire a Pasajului Popa Şapcă vor începe de luni. În acest sens, traficul prin zonă va fi închis, iar trenurile vor circula şi ele cu restricţii sau pe rute deviate vreme de o săptămână. Detalii despre stadiul lucrărilor a oferit chiar primarul Nicolae Robu pe Facebook.

„Așa cum am anunțat, în săptămâna 21-27.08.2017, traficul feroviar va fi întrerupt între Gara de Nord și Gara de Est. În cele șapte zile, se va demola complet pasajul vechi și se va construi noul pasaj, prin asamblarea componentelor sale prefabricate -culee, aripioare, pod etc.-. Evident, ce se va realiza atunci vor fi operațiile grosiere. Mai rămân, însă, multe lucruri de făcut pentru finalizarea lucrării în ansamblul ei. Reiterez rugămintea de a se avea răbdare și înțelegere, modernizarea orașului în timp scurt, pentru recuperarea stagnării sale, inacțiunii, timp de aproape 50 de ani -timp în care nu s-a făcut niciun pod, niciun pasaj, nicio nouă arteră auto, nicio lărgire de arteră, etc., dar în care numărul de mașini a crescut de 1000 de ori!-, cere sacrificii, acum. Greul, oricum, e în urmă! Încă puțin și vom ajunge la beneficii!

Reiterez, de asemenea, angajamentul de a finaliza totul și la Popa Șapcă, până la venirea iernii -deci: cu jumătate de an înainte de termenul contractual!-. La Jiul, o spun și cu această ocazie, totul va fi gata până la finele lunii septembrie, adică: tot cu jumătate de an înainte de termenul contractual!”, a anunţat primarul Nicolae Robu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare