ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

PSD a luat fața PNL în alegerile pentru Asociația Comunelor Timiș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Azi, după îndelungi chinuri, Asociația Comunelor din Timiș a reușit să-și aleagă conducerea. Cert e că într-un județ de dreapta, condus de Alin Nica de la PNL, social-democrații, prin negocieri, au reușit să ia fața fostului primar de Dudeștii Noi.

Astfel, PSD Timiș s-a ales atât cu funcția de președinte al filialei Timiș a Asociației Comunelor din România (ACoR), care a fost câștigată de Marius Stoian, primarul localității Birda, cât și cu cea de vicepreședinte, care i-a revenit, prin vot, edilului din comuna Șag, Flavius Roșu.

De precizat că victoria de astăzi a PSD Timiș, organizație condusă de deputatul Alfred Simonis, este una extrem de importantă, cu atât mai mult cu cât PNL are, în județ, cu circa 20 de primari în plus față de social-democrați. Practic, azi, ca urmare a votului din filiala de vest a ACoR, cel care a pierdut, la scor în fața PSD, într-o manieră BIG TIME, este președintele CJ Timiș și al PNL Timiș, Alin Nica, preocupat mai mult de combinațiile de la București și de traseul #echipacastigatoare, decât de soarta comunității.

Așadar, în plină disoluție a PNL, atât la nivel județean cât și la nivel național, PSD reușește să puncteze din nou, într-un județ de dreapta. Și ne e prima dată și, la cum stau lucrurile, nici ultima lovitură pe care liberalii o vor încasa din mers de la social-democrați.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore