Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPSD a luat fața PNL în alegerile pentru Asociația Comunelor Timiș

PSD a luat fața PNL în alegerile pentru Asociația Comunelor Timiș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Azi, după îndelungi chinuri, Asociația Comunelor din Timiș a reușit să-și aleagă conducerea. Cert e că într-un județ de dreapta, condus de Alin Nica de la PNL, social-democrații, prin negocieri, au reușit să ia fața fostului primar de Dudeștii Noi.

Astfel, PSD Timiș s-a ales atât cu funcția de președinte al filialei Timiș a Asociației Comunelor din România (ACoR), care a fost câștigată de Marius Stoian, primarul localității Birda, cât și cu cea de vicepreședinte, care i-a revenit, prin vot, edilului din comuna Șag, Flavius Roșu.

De precizat că victoria de astăzi a PSD Timiș, organizație condusă de deputatul Alfred Simonis, este una extrem de importantă, cu atât mai mult cu cât PNL are, în județ, cu circa 20 de primari în plus față de social-democrați. Practic, azi, ca urmare a votului din filiala de vest a ACoR, cel care a pierdut, la scor în fața PSD, într-o manieră BIG TIME, este președintele CJ Timiș și al PNL Timiș, Alin Nica, preocupat mai mult de combinațiile de la București și de traseul #echipacastigatoare, decât de soarta comunității.

Așadar, în plină disoluție a PNL, atât la nivel județean cât și la nivel național, PSD reușește să puncteze din nou, într-un județ de dreapta. Și ne e prima dată și, la cum stau lucrurile, nici ultima lovitură pe care liberalii o vor încasa din mers de la social-democrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vicepremierul Sorin Grindeanu caută soluții pentru descentralizarea unor proiecte de infrastructură rutieră

Ministrul Transporturilor, vicepremierul Sorin Grindeanu, susține ideea descentralizării unor proiecte de infrastructură rutieră, cum...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale președintelui Consiliului Județean Timiș Alin...