Razie-Politia-Rutiera_002

 

Se pare că amenzile şi doasrele penale nu mai sperie pe conducătorii auto din Timişoara. Azi noapte între orele 22.00 şi 06.00, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara, împreună cu poliţişti de siguranţă publică din cadrul secţiilor de poliţie, au efectuat o razie în municipiul Timişoara şi pe drumurile judeţene aflate în competenţa Biroului Rutier, care a avut ca scop depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care conduc autovehicule în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice, de asemenea depistarea conducătorilor de autovehicule care comit infracţiuni şi contravenţii la regimul circulaţiei rutiere.

Cu această ocazie au fost constatate 11 infracţiuni, dintre care 8 au fost pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, 2 infracţiuni pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, precum şi o infracţiune privind încredinţarea autoturismului unei persoane care se află în situaţiile amintite mai sus.
Totodată au fost reţinute 15 permise de conducere, 7 certificate de înmatriculare şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 16750 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here