Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Retim și Ecotic scot electrocasnicele vechi din casele timișorenilor. În schimbul lor se dau PREMII

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
11.8 ° C
12.3 °
10.1 °
71 %
1kmh
0 %
lun
23 °
mar
25 °
mie
26 °
joi
23 °
vin
16 °
În perioada 13 – 31 octombrie RETIM Ecologic Service în parteneriat cu ECOTIC, Primăria municipiului Timișoara și Agenția de Protecție a Mediului Timiș organizează o campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice în Timișoara.

Campania „Reciclarea – un mod de viață” se va desfășura în paralel cu campania de curățenie generală de toamnă. Pentru cei care vor aduce DEEE cu greutate de cel puțin 10 kg organizatorii vor acorda premii. Condițiile de participare sunt stipulate în Regulamentul campaniei „Reciclarea – un mod de viață” și condițiile de desfășurare se găsesc atașate. Vezi AICI care este Regulamentul campaniei.

Totodată, RETIM Ecologic Service a lansat, cu puțin timp în urmă, un nou serviciu prin care cetăţenii pot beneficia GRATUIT de ridicarea ambalajelor voluminoase direct de la domiciliu. La achiziția de mobilier nou sau de electrocasnice, la mutări sau alte operaţiuni, care generează ambalaje ce nu încap în pubele, Compania pune la dispoziţia timişorenilor acest serviciu și explică faptul că ”dacă aveţi ambalaje care depăşesc capacitatea recipientelor de colectare pe care le deţineţi (pubele sau saci de 240 de litri), sunaţi la numărul de telefon 0256-499.490 (dispecerat) şi ambalajele vor fi preluate în cel mai scurt timp, evitându-se astfel depozitarea lor necorespunzătoare pe domeniul public! Prin demersul companiei de a ridica ambalajele de mari dimensiuni se continuă campania de colectare selectivă pe o nouă axă. Deşeurile colectate selectiv sunt reciclate și devin produse noi, economisind astfel materii prime. Prin colectarea selectivă reducem în același timp volumul de deşeuri eliminate prin depozitare la deponeu” susțin reprezentanții Retim, prin intermediul unui comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare