Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

RIDICOL!!! ANAF, avertizată de polițiștii locali din Timișoara, în timpul unei misiuni împotriva combaterii evaziunii fiscale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Exces de zel al polițiștilor locali din Timișoara. Unii dintre angajații Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) au avut parte de o surpriză ieri, după ce au părăsit pentru câteva momente mașina cu care au plecat în misiune.

După ce au parcat pe strada Carol Telbisz, pentru a efectua un control la societățile comerciale din zonă, la întoarcere s-au trezit că ei sunt cei care au încălcat legea, fiind avertizați de către polițiștii locali. Situație care deviază din limitele în care se poate încadra simțul penibilului, întrucât este vorba de angajații unei instituții care funcționează și desfășoară misiuni în interesul statului.

Și ca derizoriul să abunde mai mult, ANAF-ul a desfășurat ieri pe raza Timișoarei o acțiune împreună cu agenții din IPJ Timiș pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale. Probabil că biciul usturător pus de primarul Nicolae Robu pe agenții din Poliția Locală, îndemnați adeseori de acesta să acționeze cu maximum de exigență, indiferent de cei implicați, îi face să fie iraționali și, ținând cont de cauza semnalată, neinformați.

Nu ştim cine este „AGENTUL VIGILENT”, dar domnule Dorel Cojan, noi am înţeles că sunteţi un bun executant al ordinelor primarului Nicolae Robu, dar nu cred că e cazul să trecem în extrema penibilului.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare