Ripensia a făcut instrucţie şi cu CSS Bega, 12-0 în etapa a V-a, iar golaverajul ei ia proporţii

0
765

Ripensia Timişoara merge ceas în Campionatul Municipal, echipa galben-roşie reuşind o nouă victorie la scor, vineri, în etapa cu numărul cinci reuşind să se impună în faţa celor de la CSS Bega Timişoara cu scorul de 12-0. „Ripi” se menţine pe prima poziţie a clasamentului, cu maximum de puncte şi un golaveraj de senzaţie, 43-2.

Devenite deja celebre pe „Electrica” scorurile de proporţii fac ca publicul de pe Bega să se întrebe ce caută o echipă precum Ripensia în Liga a VI-a, lotul actual al ripensiştilor făcând cu siguranţă faţă chiar şi în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării.
Astfel, vineri, galben-roşii au trecut la pas de CSS Bega, după o partidă extrem de spectaculoasă. Primul care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor a fost căpitanul Uzun, care a spart gheaţa în meciurile de campionat reuşind primul gol în competiţia rezervată municipiului. 2-0 avea să fie ca urmare a unui autogol, Havril, de la oaspeţi, deviind balonul în propria poartă. Nichitean marca pentru 3-0 în minutul 36, pentru ca scorul pauzei să fie stabilit de Costândana, 4-0.
Pauza avea să fie un sfetnic bun, dar tot pentru „Ripi”, la numai cinci minute de la reluare, Rudăreanu majorând diferenţa la cinci lungimi. După numai două minute, Mogoş îşi trecea şi el numele pe lista marcatorilor. Pentru 7-0 a marcat, din nou, Nichitean, care, cu un lob de la 23 de metri, reuşea golul meciului şi unul dintre cele mai spectaculoase de până acum. Calvarul celor de la CSS Bega nu se oprea nici acum, dup numai două minute scorul fiind deja 8-0, după ce Hoţa a marcat şi el, pentru ca 9-0 să fie după alte trei minute, golul fiind trecut în dreptul lui Mecioiu. Mogoş avea să ducă scorul la 10-0, în timp ce golul cu numărul 11 a fost marcat de Mureşan. Surpriza s-a numit Narcis Mihai, care la debutul său oficial la Ripensia, deşi are numai 16 ani, a reuşit să marcheze ultimul gol al trupei lui Radu Suciu, stabilind şi scorul final 12-0, tânărul evoluând vineri în toate cele 90 de minute.
După această victorie, din nou la scor, „Ripi” ocupă prima poziţie în clasamnetul Campionatului Municipal, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, având un golaveraj de 43-2(!).
Ripensia: Mercescu, Hoţa, Uzun (Melcioiu), Rumega, Mogoş, Năvală, Costândana (Mureşan), Nicolin (Michi), Mihai, Nichitean, Boghian (Rudăreanu).
CSS Bega: Blaga, Gaboi, Molnoş, Klabacs, Plaşa, Dumitru, Bălănca, Ardelean, Havril, Lupulescu, Radu.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.